نقش تیمارهای اسید سالیسیلیک و پرولین بر القاء فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و پاسخ‌های تحمل به تنش شوری در سویا (.Glycine max L.)

حمیده غفاری؛ محمودرضا تدین؛ جمشید رزمجو

دوره 11، شماره 3 ، مهر 1397، ، صفحه 691-705

https://doi.org/10.22077/escs.2018.730.1140

چکیده
  شوری آب یا خاک یکی از مهم­ترین تنش­ ها در مناطق خشک و نیمه‌خشک است که به‌شدت رشد گیاهان را از طریق تأثیر بر فرآیندهای فیزیولوژیک محدود می­کند. آزمایش حاضر با هدف بررسی بهبود تحمل به شوری سویا با محلول­ پاشی پرولین و اسیدسالیسیلیک در سال 1395 در فضای باز گلخانه ­های دانشگاه شهرکرد در جعبه­ های کاشت با چهار تکرار به‌صورت اسپیلیت ...  بیشتر