درباره نشریه

«تنش ­های محیطی در علوم زراعی»، مجله­ ای علمی-پژوهشی با سیاست دسترسی آزاد (open access) است که به تعداد چهار شماره در سال (فصلنامه) توسط دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند منتشر می­ شود. این مجله تخصصی نتایج پژوهش های بنیادی و کاربردی را به صورت مقاله کامل و گزارش علمی کوتاه، و نیز مرورهای جامع انجام شده در زمینه تاثیر تنش­ های محیطی (غیر زنده) بر رشد و نمود گیاهان زراعی را چاپ خواهد کرد. زبان اصلی مجله فارسی بوده و چکیده مقالات به شکل مبسوط به زبان انگلیسی خواهد بود.

مقالات ارائه شده نباید حاوی اطلاعاتی باشند که قبلا در مجله دیگری منتشر شده است و مقالات نباید همزمان به هیچ مجله دیگری برای انتشار ارسال شده باشند. مقالات تهیه شده بر اساس داده های محدود و مختصر مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت. تمام مقالات در دو مرحله توسط اعضای هیئت تحریریه و داوران واجد شرایط به طور دقیق ارزیابی خواهند شد. مقالات ارائه شده به مجله باید معیارهای مورد نظر مجله را برآورده ساخته و کاملا منطبق با راهنمای نویسندگان تهیه شده باشند. مجله در رد یا قبول، و ویرایش و اصلاح مقالات آزاد می­باشد.

داوری و چاپ مقالات در نشریه "تنش های محیطی در علوم زراعی" بدون هزینه و دسترسی عموم به نسخه الکترونیکی مقالات رایگان است.

مجله تنش های محیطی در علوم زراعی به نویسندگان اجازه میدهد تا حق نشر (کپی رایت) مقاله را بدون محدودیت برای خود حفظ نمایند.

رتبه در سامانه ارزیابی نشریات علمی کشور: (B)79

میانگین ضریب تاثیر در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام : 0/071

شرایط مجوز (Licence Terms)

کل محتوای مجله آزادانه برای مقاصد غیر تجاری در دسترس بوده و کاربران مجاز به استفاده از اطلاعات فراهم شده در مقالات این مجله مشروط به ذکر منبع و مرجع، می­باشند.

سیاست دسترسی آزاد (Open Access Policy)

با راه ­اندازی یک سیستم مدیریت یکپارچه برای نشریات در دانشگاه بیرجند، همه مقالات مجله «تنش های محیطی در علوم زراعی» بدون هیچ هزینه ­ای به صورت برخط (دسترسی آزاد) در دسترس هستند. ما با باور به این اصل که قرار دادن آزادانه نتایج پژوهش­ها در دسترس عموم به تبادل بیشتر دانش در سطح جهان کمک می کند، به سیاست فراهم ساختن دسترسی باز (Open Access) به مجله به صورت برخط (آنلاین) متعهدیم، تا بدین وسیله فرصتی برای پژوهشگران مختلف جهت انتشار مقالات خود به شکل رایگان، و برای دسترسی رایگان به تمام مقالات منتشر شده فراهم آوریم.